Light

Álmáról vallott Weisz Fanni és Száraz Dénes

Ezer kívánság repült a magasba a Strand Fesztiválon, köztük a modell és a színész is felengedte saját lufiját.

Ezer lufi szállt a Balaton felett, mikor a több száz fellépő és fesztiválozó által felírt kívánságok emelkedtek a magasba. A fesztiválozók mellett  Weisz Fanni és Száraz Dénes is bekapcsolódott a lufieregetésbe. A Zamárdiban megrendezésre kerülő eseményen a hírességek el is árulták, mire vágytak és vágynak igazán.

Száraz Dénest népszerű sorozatszínészként ismeri a közönség, azonban sokan nem is gondolnák, hogy egykor csak a rockzenének és a féktelen bulizásnak élt. A fesztiváloknak nem csupán állandó résztvevője volt, de ő maga is részt vett a szervezésben.

„Gimnazistaként minden őrültségben benne voltunk, így éveken át a fesztiválok sem maradhattak ki, egy felvidéki ifjúsági eseménynek még a szervezésébe is bekapcsolódtam. Hosszú hajam volt, acélbetétes bakancsban jártam, és megszállottan rajongtam a The Doorsért, akkoriban hittem, hogy talán Jim Morrison reinkarnációja vagyok” – kezdte nevetve Dénes, akit elmondása szerint az egyetemi évek tettek érettebbé. „Mégis mindvégig egyértelmű volt, hogy színész szeretnék lenni. Sosem a hírnév vonzott, hanem, hogy igazán jó legyek abban, amit csinálok. Szerintem egy adott körben ez már önmagában is híressé tehet bárkit” – folytatta a Jóban Rosszban egykori Tamás atyája.

Fotók: RedLemon 

Weisz Fanni modellként már jó néhány elismerést bezsebelt, van azonban egy szívügye, amire jelenleg is kiemelt figyelmet fordít.

Modell szerettem volna lenni és állatvédő, ez volt a két álmom. Ebből az egyik már teljesült, a másikért pedig igyekszem minél többet megtenni, így ez került a lufimra is. Valahogy az élet adja mindig az új lehetőségeket és az újabb kihívásokat, így mindig születnek újabb álmok is” – mondta Fanni. „Az ismertségnek vannak jó és rossz oldalai is, de mint mindenben, így itt is a jóra koncentrálok. Fontos, hogy értékes dolgokra használjam. A siker kulcsa pedig a kitartás, hogy soha nem adom fel!” – tette hozzá a fiatal szépség, aki számára a fesztiválok egyenesen a vidámság fellegvárai.



Ezt olvasta már? Bombatestet villantott Dukai Regina.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik