Light

Istenes Bence szerint a focisták vonzzák a lányokat

A műsorvezető nagy focirajongó hírében áll, és ő maga is szívesen lép a pályára. Még azt sem bánja, ha megörökítik a játékát, főleg ha aktuális párja is a közelben van.

Istenes Bence egészen kiskora óta focizik, ahogy ezt az idei vb idején is bizonyította. A műsorvezető 6 évesen kóstolt bele először a futball világába, ami annyira megtetszett neki, hogy volt olyan időszaka is életének, amikor ez volt a fő bevételi forrása. 1-2 évvel ezelőttig versenyszerűen focizott, még NB III-as csapatban is játszott. Sajnos az utóbbi időben kevésbé van ideje arra, hogy rendszeresen lejárjon a pályára, de azért amikor teheti, részt vesz kisebb bajnokságokon.

Fotó: Merlin Communications 

Idén nyáron Bence Dukai Reginával együtt különleges élménynek is részese lehetett a hagyományos focizás mellett; elsők között készítettek a részvételükkel teljes gömbpanorámás videót olyan technikával, amelyet még külföldön is csak a legelhivatottabb trendkövetők használnak. A Bencéről készült interaktív focis videót ITT meg is lehet tekinteni.

Bence focirajongásához kicsit talán az is hozzájárul, hogy csak megerősíteni tudja azt a sztereotípiát, miszerint a focisták vonzzák a lányokat. A sokat csajozó műsorvezető úgy látja, minden lány szereti a sportos fiúkat, legyenek azok izmos vízilabdások vagy vagány focisták. Amikor van barátnője, akkor szívesen kiviszi magával a meccsekre is, mivel kimondottan élvezi, ha választottja nézi, hogy hogyan játszik, főleg ha még szurkol is neki a pálya széléről.

Bence egyébként sokfajta sportot kipróbált már; imádja a biciklizést, a görkorit, illetve mostanában leggyakrabban a vízi sportoknak hódol, mint például wakeboard és a szörfözés.

 


Ajánlott videó

Olvasói sztorik