Light

Rippel Feri exének megkérték a kezét

Simó Vivien egy éve alkot párt volt férje egykori testőrével. A férfi a fiatal anyuka születésnapján tette fel a nagy kérdést.

Rippel Feri házassága hét év után ért véget, ami után felesége kitálalt a részletekről. A közösen átélt nehézségek ellenére, Vivien döntött úgy, hogy kihátrál a dologból és megpróbál újra boldog lenni.

„Ferinek a karrierje fontosabb mindennél, szerintem neki már nem lesz klasszikus értelemben vett családja. Noha a kisfiát imádja, nem alkalmas arra, hogy családban éljen. Én mindenben háttérben szorultam mellette, mindenben ő döntött. A válásom után megfogadtam, soha többé nem leszek rongybaba egy kapcsolatban” – mesélte Vivien a Storynak. Az artista exfeleségének nem is kellett sokat várnia a boldogságra, hiszen egy közeli ismerősben találta meg mindazt, amire mindig is vágyott.

 Fotó: Olajos Piroska

„Egyenrangúak vagyunk ebben a kapcsolatban, mindenről közösen döntünk, ráadásul Laci a tenyerén hordoz. Feri jó ember, de nem való neki család, Lacit viszont az élteti, ő neveli a két kisfiát is, mindent megtesz értük. Erős férfi, ám roppant gyengéd is tud lenni, és képes kimutatni az érzelmeit.”

Laci pedig komolyan is gondolja kapcsolatukat, hiszen a napokban megkérte kedvese kezét. „Idén még biztos nem házasodunk össze, hisz együtt sem lakunk. Egyelőre beérem azzal, hogy még soha nem voltam ennyire boldog!” – áradozott a sokat megélt fiatal nő az e heti Story magazinban.

Ezt olvasta már? Ördög Nóra új szerepben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik