Light

Ilyen volt a szexchat a 90-es években – videó

Őrületes oktatófilm, hihetetlen retrokaland!

Van itt egy videó, amelynek minden pillanata tökéletes.

A Found Footage Festival stábjáé az érdem – a szervezet „kurátorai” garázsvásárokon és egyéb kiárusításokon elképesztő régi VHS-felvételeket szereznek be, majd a legjobbakat kiválogatják, és élő fellépéseken mutatják be ezeket a kincseket – természetesen vicces kommentárokat fűzve a látottakhoz. Régi oktatófilmek, házi videók és más, ma már hihetetlenül humorosnak ható (tripla h-alliteráció!) felvételek ezek; és szerencsére a FFF site-ján részletek is láthatóak belőlük.

A legutóbbi szenzációs videó a „Hogyan kiberszexeljünk az interneten” című csoda; ami körülbelül annyira vicces, mint a címe. Ahogy a YouTube-os leírásban is olvasható, az alkotók valószínűleg nem tudták eldönteni, hogy inkább oktató jellegű vagy inkább erotikus legyen a film – végül aztán egyik sem lett.

Mint már említettük fentebb, a másfél perces bemutató minden egyes másodperce hihetetlen: a nő norvégmintás pulcsijától a vizuális effektusokon át a zenéig és a feliratok betűtípusáig minden olyan, mintha nem is 97-ben, inkább 83-ban készült volna a videó (leszámítva az online szexet, ami ugye akkor még internet-hozzáférés híján nem igazán létezett).

„Megmutatom Önöknek, hogyan juthatnak el a csúcsra az internetszexszel!” – mondja a hölgy, és mi már ettől készen vagyunk. Pedig csak ekkor következik, hogy beül a kőkorszaki számítógéphez (sőt: komputerhez), és egy mozgáskorlátozott csiga sebességével begépeli, hogy „nagyon fel vagyok izgulva, és egy kis cyberszexre vágyom.” Innentől már annyira döbbenetesen erotikus az egész, hogy nagyon megnéznénk a további fejleményeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik