Light

Álruhában jutott be a szépségversenyre az exkirálynő pasija

A tavalyi Miss World győztese, Rákos Annamária volt barátja egészen meghökkentő módon igyekezett expárja közelébe kerülni.

Ahogy már írtunk róla, nemrégiben felmerült a gyanú, hogy az előző szépségkirálynő autójának megrongálásához köze lehetett a volt barátjának. Az eset előtt Rákosi Annamária lakásának ajtaját is megrugdosták.

Miután a lány feljelentést tett, T. Lászlót 60 napra eltiltották attól, hogy a modell közelébe mehessen; a távoltartási végzés egyébként már hatályát vesztette – írja a Bors. Most viszont egészen meglepő dologra derült fény, a férfi a vasárnap esti szépségversenyre követte a koronát átadó egykori kedvesét. A Bors úgy tudja, közösségi oldalán büszkén osztotta meg, hogy a stúdióban tartózkodik, ráadásul parókában. A lap megkeresésére azt állította, rendezték kapcsolatukat Annamáriával, és éppen tőle kapott jegyeket a show-ra. Az ügy érdekessége, hogy Sarka Kata, a verseny szervezője elmondta, egyáltalán nem is voltak jegyek az eseményre:

“Rákosi Annamária kérésére a Magyarország Szépe Kft. kitiltotta az említett férfit a műsorból, jegyeket pedig nem is lehetett kapni a show-ra. A beléptetés során lista alapján, nevekkel dolgoztunk. Amennyiben a férfi valóban részt vett a műsoron, akkor más nevével, illegálisan szökött be.”

Rákosi Annamária nem kívánt nyilatkozni az esettel kapcsolatban.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik