Light

Ezért tanul meg vezetni Iszak Eszti

A 26 éves műsorvezető most vágott neki a jogosítvány megszerzésének, ugyanis szeretné, ha mindennapjai kényelmesebbek lennének.

Dobrády Ákos menyasszonya, Iszak Eszter pár hét múlva már a kezében tarthatja jogsiját. Most még egy kicsit izgul, de egyre jobban megy neki a vezetés és oktatója is meg van vele elégedve, ezért nem kell tőle félnünk, ha összetalálkozunk vele az utakon. A szőke tévés elárulta, hogy miért szeretne már vezetni.

“A fő motivációm a könnyebb, kényelmesebb közlekedés: a rengeteg forgatás és a fotózások miatt sokat kell utaznom ruhákkal, táskákkal, ez jóval egyszerűbb lesz egy autóval. Persze Ákoshoz is könnyebb lesz kijutni Szentendrére, aki sok jó tanáccsal lát el, hiszen tapasztalt sofőr. Ő is szeretné már, hogy megszerezzem a jogosítványt, például kényelmesebb lenne, ha a nyaralásoknál át tudná adni a volánt” – mondta a Comet Gála bevállalós háziasszonya.

Eszti nem szeretne kiesni a vezetési rutinból, ezért jogsija megszerzése után azonnal vesz magának egy csajos autót, amivel kedvére jöhet-mehet.

Olvasta már? Megbánta döntését Kökény Attila

Fotó: Red Lemon Media

Ajánlott videó

Olvasói sztorik