Light

Vödörbe szorult baba a nap huncutság-bajnoka

Négy tűzoltó kellett hozzá, hogy kiszabadítsák a kislányt, de ő mindvégig vidám maradt.

Egy eleven bébinek egy percre sem lehet hátat fordítani, mert az örökké kíváncsi, félelmet nem ismerő csemete biztosan csinál majd valami szörnyűséget. Gemma Soundgrass mégis elkövette ezt a hibát, miközben a konyhában takarított. A fürdőszobába ment, hogy kiborítson egy vödör vizet, de egy pillanat múlva már rohanhatott vissza: négy éves kisfia kiabált utána, hogy a tizenhat hónapos húga, Minnie beszorult valahová.

Gemma visszarohant a konyhába, és meglátta, hogy Minnie egy fém felmosó vödörből vidáman integetett kifelé. A gyermek kedvét az sem vette el, hogy anyja láthatóan megrémült, amikor rájött, hogy egyedül képtelen lesz kiszedni őt a vödörből.

Gemma felhívta az anyját, aki kórházba szállította a családot. Az orvosok azonban nem tudtak mit kezdeni a helyzettel, így a tűzoltók segítségét kérték. Végül négy férfi vágta ki Minniet szorult helyzetéből. A kislány egy percre sem esett kétségbe, az egész történet alatt vidám és mosolygós maradt. Mintha élvezte volna az egész felhajtást. A kórházba vezető úton a pityergés helyett vidáman táncolásba kezdett.  

Ajánlott videó

Olvasói sztorik