Light

Kamu volt a 29 celeb hangján énekelt dal

Tizenegyen adták elő a paródiát; a főhős csak szerzőként jelent meg a sztoriban.

Először is tekintsük/hallgassuk meg azt a szenzációs előadót, aki 29 celeb hangján adja elő saját dalát. Egyik pillanatban Shakira mászik elő a torkából, aztán már Louis Armstrong összetéveszthetetlen orgánumát halljuk; egyszer Britney Spears énekel, majd Bono; sőt: a Family Guy Peter Griffinje is szót kap.

Július elsején került fel a YouTube-ra ez a dal, vírusként kezdett terjedni, több mint hétmillió nézőt vonzott. Mekkora zseni – gondolták sokan Rob Cantorról, aki a szerző és a 29 celebhang birtokosa.

Aztán most ő maga robbantotta a bombát: az egész egy nagy-nagy kamu. Mármint a dalt tényleg ő írta (legalábbis ezt állítja), de a legfrissebb – “Így készült” – videóból kiderül, hogy ő nemhogy 29, de egyetlen celeb hangját sem tudja utánozni. Ehelyett tizenegy énekest bérelt fel, akik viszont ügyesen parodizálnak, és így jött létre a celebhadsereg által előadott dal.

Ügyesen csinálta Rob Cantor? Egyfelől mindenképp: bekerült a kamudallal a médiába. Most, hogy lebuktatta magát, ismét róla beszélnek. Kérdés, hogy a következő akciójára ezek után ki fog odafigyelni.

Mi csak azért izgulunk, nehogy a másik hasonló hősről is kiderüljön, hogy a művészete szimpla átverés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik