Light

Brasch Bence búcsúzik

A színész-énekes életében új fejezet kezdődik. Négy év után leköszön a színpadról, hogy az egyetemen folytassa a színjátszást.

Brasch Bence a Csillag Születik után tudatosan építette karrierjét. Az éneklés mellett elkezdett színészkedni is, most pedig sikeresen felvételizett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Habár már évek óta játszik az Operettszínházban, úgy gondolta, hogy csak az iskolában válhat igazi naggyá.

A Lolával való szakítása óta magánéletét féltve őrző Bence közösségi oldalán osztotta meg rajongóival a nagy hírt és persze azt sem felejtette el kifejteni, hogy mennyire fontos volt számára az elmúlt pár év.

“Kedves Mindenki! Ma volt az utolsó előadásom az Operettszínház színpadán, ugyanis szeptembertől a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója leszek. Rengeteget köszönhetek a színháznak. Alázatot, szorgalmat és színjátszást tanulhattam remek rendezőktől, kollegáktól, örök barátságaim is köttettek. Köszönöm ezt a 4 évet. Érzékeny a búcsú, de egy új korszak veszi kezdetet az életemben, amit nagyon várok és egy nagy álmom vált valóra, hogy az egyetemen tanulhatok színészetet es színházat! Köszönök Nektek mindent! Még találkozunk, megígérem! Hamarosan leírom, hogy nyáron még hol láthattok, találkozhattok Velem! Szeretlek Titeket, hogy vagytok nekem, éltetitek bennem, hogy érdemes csinálnom, amibe belekezdek. ‘Új alom var, köszöntsd hat a jövőt, var egy boldog idő, könnyeid letöröld és zöld legyen a föld…'”


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik