Light

Nagy az összhang Liptai Claudia és Gesztesi Károly között

A két színész között nincs vita a gyermekneveléssel kapcsolatban, volt párja mindenben támogatja Claudia következetességét.

Liptai Claudia büszkén osztotta meg közösségi oldalán kislánya kitűnő bizonyítványának fotóját, az elért eredmény hátteréről pedig a Bors újságírójának mesélt.

“Igyekszem minden pillanatban Panka mellett lenni, hiszen a gyerekek életüknek ebben a szakaszában sajátítják el a tanulás lényegét, és most kell rávilágítani arra, hogy az iskola nem egy rossz, félelmetes dolog, hanem egy vidám hely. Szerencsére olyan intézménybe jár, ahol harmonikus a légkör és lelkiismeretes pedagógusok tanítanak” – meséli a műsorvezető.

“Tudatosan próbálom nevelni Pankát, persze néha az ösztöneimre kell, hogy hallgassak, de igyekszem lépésről lépésre felépíteni a kis életét. Karcsi maximálisan egyet­ért a nevelési módszereimmel, és támogat benne. Jó érzés tudni, hogy ha Panka vele van, akkor ő sem esik túlzásokba, és akármennyire is odavan érte, azért az apai szigor mindig jelen van. Persze lehet, hogy Karcsi tart is egy kicsit tőlem, hiszen tudja, hogy nincs minden megengedve. Ha megtudnám, hogy nem csinálta meg Panka a leckét, kiakadnék” – mondta el az újra filmet forgató Claudia, aki azt is megosztotta, Panka tanárnénije igazi kötelességtudó anyukának tartja őt.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik