Light

Liptai Claudia: Megállítanám az időt

Claudia szerint egy életen át tartó folyamat, hogy ember megtanulja elfogadni magát és a testét. Negyvenévesen ő elérte, hogy minden szempontból önmaga lehet.

“A nőiesség – már csak az alkatom miatt is – fontos kérdés számomra. Azt szoktam mondani, hogy nekem a csontvázam is kövér” – mondta viccesen Claudia egy nemrég megrendezett divatshow-n, ahol arról is beszélt, milyen fontos minden nőnek, hogy elfogadja önmagát, és megtalálja saját stílusát.

“A viccet félretéve, az idők során sokat változtam én is. Sokkal letisztultabb vagyok, nem szeretem a túlzottan díszes darabokat. Azért nem hordok ékszert sem, mert én magam is sok vagyok, színes egyéniség. Ezért ami rajtam van, az jobb, ha egy vagy maximum két színű. Az, hogy az ember elfogadja önmagát, a testét, az egy életen át tartó folyamat. Ugyanakkor azt érzem, hogy ez az az időszak, amit szívem szerint lelakkoznék. Megállítanám az időt, mert most nagyon jó. Úgy szoktam ezt jellemezni, hogy ez az egész olyan számomra, mint amikor régen szellemképes volt a tévé. Aztán egy antennával szépen lassan beállították a képet, és az alak, akiből korábban kettő-három volt, egy tiszta, jól kivehető emberré vált. Lényegében velem is ez történt. Minden szempontból magam lehetek. Sok mindent átértékeltem, és nagyon jól érzem magam a bőrömben” – mesélte a műsorvezető, aki nemrég ünnepelte negyvenedik születésnapját.

További részletek a legfrissebb Best magazinban.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik