Szórakozás

Ilyen Liptai Claudia igazi arca

A TV2 műsorvezetője bevallotta, hogy Liptai Claudia csupán egy termék, egy kitaláció.

Az Elle magazin márciusi számában interjút készített Liptai Claudiával. A TV2 műsorvezetője mélyen magába nézett és elárulta, hogy milyen is ő valójában:

Fotó: TV2

“Ez egy skizoid életforma. Van a Klaudia, a kislány, aki jött, ahonnan jött, és akart valami lenni. Nagyon sok mindenbe belekezdett, és ami nem ment olyan jól, azt gyorsan le is tette, mert a kudarcélményt nem szereti. Aztán elkezdtek sikerülni a dolgok, anélkül hogy nagyon görcsösen akartam volna. De az a Liptai Claudia, aki a médiában szerepel, az egy másik személyiség. Nem is tudom azonosítani magam azzal az emberrel ott a tévében, az újságokban. Az tényleg egy termék, egy kitaláció, egy nagyon jól sikerült valami, amit néha szeretek, néha azt érzem, na ezt nem kellett volna. De nem múlik el nap, hogy amikor belenézek a tükörbe, ne azt várjam el magamtól, hogy ma Liptai Claudiaként kell kinéznem. Ha egyszer odatetted magad, akkor felelősséggel tartozol. Sajnálom, hogy manapság leverjük az idoljainkat. Ha egyszer találkozom Robbie Williamsszel, akkor én, bocsánat, de össze akarom csinálni magam” – mondta Liptai, aki azt sem tagadta, hogy egy férfinak szórakoztatni kell őt, ha meg akarja tartani.

“Ez komoly kihívás, nem is nagyon sikerül. Az a korosztály, aki nekem feküdne, tele van megkeseredett férfiakkal. A nőket valahogy kevésbé tiporja meg az élet. Én pedig egy percig nem vagyok hajlandó tovább azzal lenni, akivel nem akarok. Mert nem lesz jobb. Minek hazudni egymásnak vagy önmagunknak?”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik