Szórakozás

Bódi Sylvi kiakadt: nem sikerült az érettségije

A modell csütörtök délelőtt érettségizett angol nyelvből, de a vizsga nem a reményei szerint alakult. Panaszt tett az illetékes szerveknek.

Bódi Sylvi, mint ahogyan arról már beszámoltunk gőzerővel készült emelt szintű angol érettségijére, ám a nagy megmérettetés nem a várakozásainak megfelelően végződött. A playmate közösségi oldalán is jelezte felháborodását az egyik részfeladat minősége miatt.

“Mi volt ez a szöveghallgatás az angol emelt szintű érettségin???!!!! Angolból közép és felsőfokú, illetve egy nemzetközi nyelvvizsgával rendelkezem, de ilyen brutális esettel még nem volt dolgom!” – kezdte Sylvi, majd a történtek részletezésével folytatta.

Fotó: Facebook

“A teremben a magnótól legtávolabb, az átellenes oldalon ültem. A szöveghallgatás első feladatánál azt vettem észre, hogy nem hallok semmit a szövegből! Recsegett, ropogott a felvétel. Hogy ez most maga a hangfelvétel vagy éppen a lejátszó hibája volt-e, nem tudni. Ami kihallatszott belőle az pedig francia akcentussal, értelmezhetetlenül ejtve a szavakat, el lett hadarva… Én azonnal, a többieket meg nem zavarva karlengetéssel jeleztem a felügyelő tanárnak, hogy semmit nem hallok a szövegből. Ő nagy sokára reagált a jelzésemre és idegesen közölte: “Nem tudok mit tenni”. Végül csinált nekem egy helyet elől és jelezte, hogy üljek át oda. Mindez persze az alatt történt, mialatt már javában be kellett volna írni a megoldandó feladatokat… Az első sorban ülvén szomorúan és megdöbbenve tapasztaltam, hogy csak egy hajszállal hallom tisztábban a felvételt!!! Kis híján agyvérzést kaptam az idegességtől, de nem álltam neki tovább reklamálni.

Én a magam részéről megtettem a szükséges lépéseket és beadtam a kivizsgálásra irányuló kérelmet.
Bízom benne, hogy az illetékes szervek belátják, hogy hibáztak és lehetőséget biztosítanak az érettségi vizsga ezen részének újraírására!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik