Light

Titkos esküvőre készül Pataky Attila

A rocker harmadszor is oltár elé állna, ezúttal 28 évvel fiatalabb kedvesével mondaná ki a boldogító igent.

Nyikovics Orsolya, Pataky Attila párja a Blikk megkeresésére elárulta, a nyilvánosság kizárásával szeretnének összeházasodni.

“Nem holnap, és nem is egy hónap múlva lesz az esküvőnk, de lesz”- mondta el az Edda frontemberének kedvese, aki nem örült annak, hogy nagy titokban szervezett esküvőjükről érdekődnek nála. Az időjárást is befolyásoló Pataky Attila nem kívánt megszólalni az ügyben, de egy régebbi nyilatkozatában így mesélt Orsolyával való kapcsolatáról:

“Ő az igazi lelki társam. Nagy kincs, hogy sok mindenben egyféleképpen gondolkodunk. A hétköznapokban is ­remekül megértjük egymást, ő is sportol, és hasonlóak még az étkezési szokásaink is. Ezek apró dolgok, de igenis fontosak ahhoz, hogy két ember együtt tudjon élni. Orsival nem egymás birtoklására, hanem egymás boldogítására szövetkeztünk. Ez nagyon fontos, mert talán itt szúrtam el egy-két dolgot az életemben az elmúlt években. Mindketten hívő emberek vagyunk, és ő elképesztően nyugodt természet, ami remekül passzol az én életmódomhoz, vibráló habitusomhoz.”


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik