Light

Alakul Vastag Csaba és ÉNB Zsófi kapcsolata?

Az X-faktor győztese sorozatszereplésre adta a fejét, feltűnt ugyanis az Éjjel-Nappal Budapest műsorában, ahol egyre szorosabbra fűzi viszonyát Zsófival.

Vastag Csaba és az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Zsófi egy lakóhajón ismerkedtek meg. A lány azonnal lecsapott a lehetőségre, hogy közelebb kerüljön az énekeshez, ezért együtt töltötték az estét. Habár Zsófinak van párja feltűnően kedves volt Csabival, akitől azt is reméli, segít majd neki zenei karrierje beindításában.

“A Csabi nagyon bájos ember, jó volt vele magánemberként találkozni, mert ő megmaradt olyan embernek szerintem, amilyen előtte volt. Bár én nem ismertem korábban, de kedvesebb és udvariasabb is, mint az átlagemberek és ezt jó látni” – mesélte Zsófi a Reflektornak.

Csabának sem volt ellenére az együtt töltött idő, ám talán ő barátságnál többet nem képzel a kapcsolatukba.”Nagyon jó összetalálkozás volt, korábban is figyelemmel kísértem a tévében, hogy mit csinál. Ebben az aspektusban, hogy dj szeretne lenni, ez egy tök releváns dolog, hogy találkoztunk és örülök, hogyha segíthetek neki” – magyarázta az előadó, akiről az a hír járja, hogy a Celeb vagyok, mentski innen! című realityben is részt vesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik