Light

Aurelio bosszújától retteg a megalázott pultoslány

A VV6 győztese a minap egy gyorsétteremben balhézott össze egy felszolgálóval, mert nem akart vele közös képet.

Úgy tűnik, Aurelio túlzottan is belejött a sztárkodásba. A VV6 nyertese léten-nyomon aláírásokat osztogat és közös fotókat készít a rajongóival. Sőt még akkor is, ha valaki történetesen nem a rajongója. Ez derül ki legalábbis egy felháborodott lány Facebookon terjedő leveléből.

Fotó: Kummer János

“Aurélio odajött, letette a telefonját, és vigyorgott rám az idióta pofájával, próbált flörtölni meg kóstolgatni. Megkérdezte szeretnék-e vele közös fotót?! – Hát én egy sztár vagyok, engem mindenki ismer! Pontosan tudtam ki ő, de kicsit le akartam törni a szarvát, hogy lehet, mégsem akkora sztár, ha nem mindenki ismeri. Persze ezt teljesen normális hangnemben hoztam tudomására” – írja a felszolgáló, akinek a győztessel való vitája eléggé eldurvult. Az étterem alkalmazottja egy tálcával akart nekimenni Aureliónak. Lincshangulat alakult ki a társaság körül, és a hangoskodó valóságshow-hős a haverjaival menekülőre fogta a dolgot.

A lány a Bors cikke szerint most attól fél, hogy Aurelio kirúgatja a munkahelyéről vagy a barátaival megvereti őt. A VV-győztes azonban állítása szerint semmi ilyesmire nem készül.

“A hétvégén valóban betértünk egy étterembe a barátaimmal. Többen felismertek, közös képet is szerettek volna készíteni velem, aminek nagyon örültem. Mint általában mindenkivel, a minket kiszolgáló hölggyel is poénkodtam, ám másokkal ellentétben ő valamiért egyáltalán nem vette a lapot. Biztos nem rám szavazott a fináléban” – bagatellizálta az összetűzést Aurelio a lapban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik