Light

Van egy féltestvére Kállay-Saunders Andrásnak

Kállay-Saunders Andrásról sok mindent megtudtunk már az utóbbi időben, de most kiderült, az énekesnek van egy kishúga, aki Kaliforniában él.

A szülein kívül Andrásnak van még két nagyon fontos családtagja. 93 éves nagymamájáért egyszerűen rajong, de sajnos a mama az utóbbi időszakban sokat betegeskedik. Előfordul, hogy a képernyőn keresztül nem mindig ismeri fel Andrist, akit egyébként a család napfényének nevez.

Az énekesről azt is kevesen tudják,hogy van egy csodaszép féltestvére, Marisa Saunders, aki Kaliforniában él. A lány mindössze 14 éves, így egyelőre nem derült ki, hogy folytatja-e a családi hagyományokat, és énekes lesz-e belőle is.

Kállay-Saunders András egyébként a Megasztár előtt az Egyesült Államokban is részt vett egy tehetségkutató műsorban, de az utolsó fordulóban kiesett. Gyerekkora óta imád énekelni, de ez nem is csoda, hisz volt kitől örökölnie a tehetségét. Édesapja, Fernando Saunders elismert basszusgitáros, énekes és dalszerző, aki az eurovíziós dalfesztivál előtt utazott ki Andráshoz, hogy erőt adjon neki.

A Story e heti cikkéből az is kiderült, hogy András korábban lövöldözésbe is keveredett.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik