Szórakozás

Lagzi A nagy Gatsby vagy Sissi stílusában

Lakatos Márk az új évben egyesíti a stílustanácsadást, valamint eddigi televíziós tapasztalatait és elindítja a Lakatos Márk Wedding divíziót, vagyis a legismertebb hazai stylist esküvőszervezésre adta a fejét.

Az ország legismertebb stylistja az Én Is Menyasszony Vagyok című műsorban 12 hölgynek segített abban, hogy visszataláljanak a szerelmükhöz, és életük párja végre megfogalmazza a nagy kérdést: Leszel a feleségem? Most itt az idő, hogy a lánykéréseket valóra is váltsa.

Üzlettársával, Hámori Barbarával új szférában, az esküvőszervezés területén is bemutatkoznak idén. Lakatos Márk és szakértői csapata ezúttal egészen új és egyedi szolgáltatáscsomaggal lép piacra, immár az esküvők világában.

Az üzleti kínálat a komplett esküvőszervezésen túl esküvői stylinggal és esküvői felkészítő programokkal bővül, amelyek kapcsán a legelismertebb hazai szakemberek vetik be tehetségüket. Különböző esküvő típusok, illetve stílusok közül választhat a házasulandó pár, legyen szó tematikus vagy hangulati – romantikus, öko, retro… – megjelenítésről.

De akár A nagy Gatsby ’20-as évek amerikai stílusával vagy éppen Sissi királyné csillogó, ám mégis visszafogott eleganciájával is lehet azonosulni a Nagy Napon.

Lakatos Márk 2013-ban elnyerte a „Férfi, aki a legtöbbet tette a nőkért” díjat, amely egy igen értékes elismerés az eddigi, több éves munkájáért és amely arra készteti, hogy még többet tegyen a hölgyekért, illetve most már az urakért is.

 

„Azt gondolom, hogy az esküvő minden nő életében az egyik legfontosabb nap, ezért arra törekszünk, hogy valóban csábítónak és magabiztosnak érezzék magukat vendégeink. Csapatommal a helyszíntől kezdve, az esküvői ruhán át, a dekorációt és a zenekart, valamint a profi sminket és frizurát is megálmodjuk és elkészítjük.

Mindenben a maximumot és az exkluzivitást képviseljük. Mottóm, amit talán már megszokhattak tőlem: mi ezt is másképp csináljuk! Szerintem nem lesz két egyforma esküvő a városban, amit mi álmodunk meg”. – fogalmazott Lakatos Márk.

A 21. Esküvő Kiállítás és Vásáron, a Budapest Kongresszusi Központban debütál a Lakatos Márk Wedding január 18-19-én. A látogatók testközelből élhetik át a Lakatos Márk élményt, legyen szó fodrászatról, sminkelésről, bőrápolásról, kéz- és lábápolásról. Az első konzultáció ingyenes a standon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik