Light

Egy ausztrál nő hozzáment egy hídhoz

esküvő (esküvő, ara, menyasszony)
esküvő (esküvő, ara, menyasszony)

A fél világ az azonos neműek házasságáról vitázik, ennek ellenére a tárgyakkal kötött házastársi viszonyok méltatlanul kevés figyelmet kapnak.

Ezt használta ki az az ausztrál művésznő, Jodi Rose, aki történetesen egy 600 éves francia hídba, a Le Pont du Daible-be (ironikusan az Ördög Hídjába) szeretett bele olyannyira, hogy a múlt hónapban egybe is kelt vele. Annak ellenére, hogy a francia hatóságok hivatalosan nem ismerik el az emberek és hidak között kötött házasulásokat, a ceremónián részt vevő 14 vendég között a közeli város polgármestere is megjelent.

Jodi fehér menyasszonyi ruhát viselt a vidám ceremónián, ahol az ünneplők előtt a boldog pár ugyan nem férj és feleséggé, de híd és feleséggé vált. Jodi még egy speciális gyűrűt is készíttetett szíve választottjának, ami csaknem egyméteresre sikeredett.

A művésznő mellesleg a világot járja, hogy hidak hangját és vibrációit rögzítse, amit később kísérleti zenévé alakít a “Singing Bridges” (Éneklő Hidak) nevű projektjében. A hölgy azt nyilatkozta, hogy “szerelem volt első látásra” az Ördög Híddal.

Mint blogján közzétette “Ugyan kőből van, békességet érzek erős ölelésében. Általa érzem a kapcsolatot a földdel.” Hozzátette, híd párja megnyugtatja miután vég nélküli utazásaiból visszatér. Ms Rose magyarázata szerint házassága szimbolikus, mert a “mindenben munkáló spirituális vibrációt” élteti. Szerelmének okát is elárulta: “A tökéletes férj… erős és csöndes.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik