Nagyvilág

Megölte feleségét, mert nem volt válás előtti „búcsúszex”

Keseles(960x640)(4).jpg (késelés)
Keseles(960x640)(4).jpg (késelés)

Az anyja segítéségre siető mostohafiát nyakon szúrta és magával is végezni akart, amikor rádöbbent, mit tett.

A Chicago egyik elővárosában élő 33 éves férfi péntek hajnalban gyilkolta meg több késszúrással a hálószobában alvó feleségét – jelentette a helyi sajtó. Kurtis Worley a rendőröknek elmondta: dühös volt válni akaró feleségére, amiért a nő visszautasította, hogy még egy utolsót szexeljenek. Állítása szerint hosszú ideig könyörgött neki, majd végül a garázsba ment, ahol leitta magát. Onnan két késsel tért vissza a hálószobába, ahol percekig nézte alvó bejét, mielőtt többször fejen szúrta.

A beszámolók szerint a 39 éves Martha Worley kiáltásaira felriadtak a nő fiai, akik megpróbáltak segíteni anyjukon, de nem jutottak be a bezárt hálóba. Elmondásuk szerint a mostohaapjuk meztelenül nyitott ajtót, és úgy nézett ki, mint egy pszichopata, majd nyakon szúrta az egyik, 15 éves fiút. Kurtis Worley ezután felvágta a csuklóját, és a nyakán is megsebesítette magát, hogy véget vessen életének.

A gyerekek által riasztott rendőrök a hálóban találták meg a házaspárt. A nő életét nem tudták megmenteni, de a férj életben maradt. A nyakon szúrt gyerek jobban van, de még kezelésekre van szüksége, hogy újra beszélni tudjon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik