Light

Kocsmába ment be egy medve

barnamedve (medve)
barnamedve (medve)

A helyen ugyan többen is iszogattak, de legtöbben még csak észre sem vették.

Az amerikai Coloradóban lévő bár tulajdonosa is csak a biztonsági kamera felvételein látta a kocsmájába betért medvét, mert pont akkor vitte ki a szemetet, amikor a vadállat besétált a helyiségben – közölte a CBS Denver. A medve nem sokat töltött el a helyen, csak körülnézett, és ment is tovább a maga útján.

Az ír kocsmában iszogató vendégek a beszámoló szerint egyátalán nem vették észre a fekete medvét. Az állatot csak egy férfi látta betérni, aki a kocsma mellett lévő kukánál látta meg, és végignézte, ahogy bemegy a bárba. Daniel Lyell a CBS-nek elmondta: ő is bement a medve után, hogy figyelmeztesse a bent lévő embereket a veszélyre, de hiába kiáltotta el magát, hogy “mkedve”, senki sem figyelt fel rá a kocsma középső részén lévő emberek közül.

A vadállatot a pultosnő sem vette észre, aki a CBS-nek elmondta, nem tudja mit tett volna, ha mégis meglátja. “Elsőként valószínűleg szívrohamot kaptam volna” – mondta el a nő. A kocsma – amelynek bejáratánál egyébként egy fábol faragott medve fogadja a betérőket – most azt tervezi, hogy különleges italokat kínálnak majd a szomjas medve emlékére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik