Light

Ezt a divatot NE kövesse nyáron!

Íme pár elrettentő példa, hogy milyen ruhadarabokat kerüljünk a melegebb szezonban.

Az ízlésficam kitűnő mintapéldánya a farmerból készült magas szárú papucs, tigrismintás egyberészes streccsruha, kiegésítőnek ugyanilyen símaszk vagy mifene, és akkor még a „Ribanc 19”-es feliratú focimezről nem is beszéltünk. Mert miből áll a kocsi visszapillantó tükréről lekapni a wunderbaumot, hogy az esti bulin igazán jól nézzünk ki?

Fotó: Break.com

Nem tudom, ez a szemüveg honnan lett szalajtva, de sanszos, hogy a korai kilencvenes évek David Bowie-klipjeinek kelléktárából maradt vissza. Mondjuk elrettentő példának kiváló darab a napszemüveggyártásban. Ha fizetnének, akkor se hordanám.

Foto: break.com

Azt sem egyszerű lenyelni, hogy magas szárú tangapapucsot hord valaki, mert az alábbihoz hasonló lépők már láttak flasztert Magyarországon is, erre most itt van ennek az egész förtelemnek a levedlett farmernadrággal kevert egyvelege. Most mondanám, hogy ez tök menő, de sajnos nem az. Vagy farmer, vagy papucs.

Fotó: break.com

Most komolyan, ez mi? Ha a sapkák általános funkcióját nézzük, hogy befedje a tökfejünket, akkor ez a szerzemény maximálisan megfelel a sapkáktól elvárt követelményeknek, de a drága tervező egy kicsit mintha átesett volna a ló túloldalára. Ebből a sityakból nem hogy kilátni, de szerintem még levegőt kapni is csak kisebb haláltusa árán lehet.

Fotó: break.com

További képekért kattontson ide.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik