Light

Levették a „hitleres teáskanna”-plakátot

Eltűnt az egyik kaliforniai autópálya mellé kihelyezett órisplakát, a Hitlerre emlékeztető kannával, amelyet már nem lehet neten megvásárolni.

A JC Penney nevű üzletlánc plakátjáról tegnap számoltunk be, miután az arról készült felvételek terjedni kezdtek az interneten. A cég nem várt sokat, és az üzletlánc már el is távolította az óriáshirdetést – közölte a KTLA. A „Hitlerkanna” a cég internetes áruházából is eltűnt, de egyelőre úgy tűnik, nem azért, mert visszavonták, hanem azért, mert a hirtelen nagy ismertségre szert tett terméket szétkapkodták az emberek.

Legalábbis ezt állítja a Time magazin, amely a „sold out”, azaz „mind elkelt” szót használta a netes rendeléssel kapcsolatban, és azt írják, ha valaki venni akar egyet, személyesen kell ellátogatnia a cég egyik üzletébe. A cég oldalán a terméknél azonban csak annyit írnak, hogy „ez a termék jelenleg nem kapható”. A Time megkereste a JC Penneyt a termékről érdeklődve, de nem kaptak választ.

A cég egyébként igyekezett viccesen elvenni az eset élét, közölve, véletlen a hasonlóság, és „ha úgy terveztük volna, hogy hasonlítson valamire, akkor egy hóembert választottunk volna”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik