Light

Naplementében csillogó UFO-kat filmeztek

A videón három nagyon fényes objektumot láthatunk manőverezni Melbourne fölött. Nem ez az egyetlen ilyen felvétel, melyen szokatlan manővereket leíró fényes tárgyakat láthatunk, de valamiért egyre gyakoribbak az ilyen jellegű észlelések.

A felvételt készítője nem fűzött különösebb kommentárt az általa rögzítettekhez és mi sem szeretnénk konkrét állásfoglalásba belekezdeni. Tény azonban, hogy jó párszor sikerült már csalódást okozni az UFO-fanatikusoknak azzal, hogy az általuk vélt azonosítatlan idegen tárgy a legtöbb esetben – nagyon is beazonosítható és semmiképpen sem idegen – léghajók, helikopterek, netalán meteorológiai léggömbök voltak. Alábbiak mind jól bizonyíthatják a fényesség és a légi manőverezés és a hirtelen eltűnés tényét. Arról nem is beszélve, hogy az emberi szem és agy is könnyen becsapható. Például: egy kósza bárányfelhőt is néztek már UFO-nak – írja a Huffington Post.

Erről ennyit. Mindenki döntse el maga, hogy mit lát a felvételen, de abban talán megállapodhatunk, hogy egy tiszta éjszakán megnyugtató dolog elmerülni a végtelen égboltban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik