Light

Így kell rávenni a szülőket egy kutyára

Egymillió like kutyáért (kutya, kérés, gyerekek, )
Egymillió like kutyáért (kutya, kérés, gyerekek, )

Szenzációs sikert értek el új kutyára váró amerikai testvérek, akiknek szülei csak akkor voltak hajlandóak beruházni egy négylábú kedvencre, ha egymillió like-ot gyűjtenek össze a Facebookon. Hét óra alatt sikerült.

A két kislány azután kezdte el nyúzni szüleit az új kutya miatt, hogy pár hónapja rákbetegségben elpusztult előző kutyájuk, de szüleik nagyon húzódoztak az ötlettől. Aztán a lányok találtak a Facebookon egy másik testvérpárt, akiknek apja azzal a feltétellel volt hajlandó kutyát vinni a házba, ha jó sok like-ot gyűjtenek a közösségi oldalon.

Az ötleten felbuzdulva rávették apjukat, hogy náluk is ezt a módszert alkalmazzák. Az apa, arra gondolva, hogy ez úgy sem fog sikerülni, közölte velük: megkapják a kutyát, ha sikerül elérniük, hogy egymillió (!) ember like-olja kérésüket. A szülők arra számítottak, hogy csak a családtagok és közeli barátok jutnak el az oldalra. Nagyot tévedtek.

A lányok és három öccsük ugyanis megnyerte a fogadást, és ehhez még egy fél napra sem volt szükségük. A külön erre létrehozott oldalon ugyanis nagyjából hét (!) óra alatt összegyűlt az egymillió like, a három oda felrakott képre. A gyerekeket, akik már aludtak, amikor átlépték a mágikus számot, apjuk ébresztette az örömhírrel. A like-ok azonban továbbra is jönnek. E cikk megírásakor 17 órája élt az oldal, és a képeket összesen már több mint hárommillió ember like-olta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik