Light

Halloween a FARMERAMA-ban: hátborzongató szórakozás rettenthetetlen gazdáknak

Amikor az őszi napok egyre rövidebbek lesznek, sokszor kísérteties köd borul a farmodra és az éjszakai csendben egyre különösebb hangokat hallasz. Ilyenkor másznak elő odúikból és vackaikból a legrémisztőbb lények és kreatúrák. Éjszaka denevérek szállnak a hold kísérteties fényében, nappal pedig fekete hollók merednek rád vészjóslóan a fákról. Ők Valedemárnak, kedvenc vándorcirkuszosunknak a rokonai – de egy cseppet sem olyan jókedvűek és barátságosak. Gondoskodj azért jól a fekete uraságokról, nem fogod megbánni: náluk van egy különleges rejtekhely kulcsa, ahol egy hátborzongató meglepetés vár rád!

Borzongató növények burjánzanak a farmodon

Ködfoszlányok úsznak a levegőben és nedves avar illata kúszik elő: ez a tökéletes alkalom arra, hogy hátborzongató növényeket nevelj a farmodon! Ültess agyvelőt és lábgombát és etesd a hollókat gusztustalan gilisztákkal! Valdemár rokonai igen nagyétkűek – ám a csemegéért cserébe nagyszerű (és vérfagyasztó) ajándékokkal kedveskednek a számodra.

Szerezd meg az egyedülálló hollóhajlékot!

Itt az ideje, hogy megmutasd a többi gazdának is a sötét oldalad! Bizonyítsd be, hogy rettenthetetlen farmer vagy és teljesítsd lelkiismeretesen Valdemár különös kívánságait. Hálából egy különleges és egyedi hollóhajlékkal ajándékoz meg, ahol természetesen hollókat tenyészthetsz. A sötét frakkos uraságok fel fogják lendíteni az állattenyésztést a farmodon!

Készen állsz a fogvacogtató és térdremegtető kalandokra? Akkor borzongatóan jó szórakozást kívánunk a Halloween farmodon!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik