Light

Véres aratás a Drakensang Online-ban – szállj alá a Kingshill alatti árnyékvilágba!

Kingshill népe rettegésben él. Sötét szakadék tátong Duria fővárosának kellős közepén, amely utat nyit az árnyékvilág seregeinek a máskor oly békés város felé. Vérszomjas szellemek ocsmány falkája tartja rettegésben a vidéket és lakosságát. Antonia királynő összehívja az ország legméltóbb hőseit, hogy visszakergessék a túlvilágra a könyörtelen Sargonnak, az árnyékvilágbeli Kingshill királyának sötét csapatait. Mutasd meg ezeknek a förtelmes lényeknek, milyen éles a pengéd, és ontsd ki a gonosz lelkek vérét Duria lakóinak védelmében!

Szerelkezz fel hatékony védőelixírekkel, szállj alá a Kingshill alatt meghúzódó legendás katakombákba, és fedezd fel ezt a vadonatúj, egyedülálló helyszínt! Vedd fel a harcot bátran a veszedelmes élőholtakkal! De vigyázz: Sargon seregével küzdeni nem tréfadolog. Mindig a szintednek megfelelő erejű szörnyetegek próbálják majd minden erejükkel megakadályozni, hogy eljuss vezérükhöz, a gonosz Sargonhoz. Szedd össze a bátorságodat, végezz ellenfeleiddel – és gyűjtsd be gondosan a koponyájukat, mert ezek révén juthatsz olyan nagyszerű jutalmakhoz, mint például a démonparipa, a fej nélküli lovas és további bónuszok.

Vajon sikerül-e utat törnöd Sargonhoz, és mágikus fényesszenciák segítségével legyőznöd az árnyékvilág zsarnokát? Elérkezett a hősök ősze. Mutasd meg, ki vagy, és oltalmazd meg Duria népét Kingshill sötét oldalától!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik