Light

Milyen egy küklopsz térlátása?

Szemesnek áll a virtuális világ is, egy látószervvel maximum csak a vakok országában lehetnénk királyok.

A világ első szemüveg nélküli háromdimenziós élményt nyújtó telefonjával az LG alaposan feladta a leckét a konkurenciának. Az Optimus 3D márkanévre hallgató mobil paraméterei kilométer hosszúak, mi viszont csak a lényeget emeljük ki.

A rögzítéshez eleve adott két dupla lencsés kamera, amivel 3D-s képek és videók készíthetőek. Ezek “fogyasztásához” az ilyenkor szokásos speciális, kék-piros okuláréra sem lesz szükségünk. Sőt ha esetleg rendelkezésünkre áll egy olyan tévé, ami képes a lejátszásukra, akkor arra akár továbblökhetjük élményeinket. Emellett az okosteló rendszere képes térbeli útmutatókat, galériákat, játékokat megjeleníteni.

A telefonhoz és a térbeliség hangsúlyozásához dukál egy jó reklám is, abból a maradandó fajtából, amit aztán át lehet passzolni a haveroknak.

Mindehhez az LG a brazil lerakatát hívta segítségül, ők pedig egy olyan sztorival álltak elő, amelyben a görög-római mitológia egyszemű óriásait, a küklopszokat töpörítették emberi méretűvé, hogy rácsodálkozzanak a legújabb fejlesztésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik