Light

A sütőlap mesterei

Páros anyagunkban az ázsiai konyha rutinos szakácsai jeleskednek két-két fémlapát fürge villogtatásával.

Tajvani gyorsbüfé és japán szusibár az USA-ban. Két étkezde két konyhaművésszel, de más származással és kulturális háttérrel. Mi a közös bennük a nyilvánvaló gasztronómiai párhuzamon túl? A boszorkányos ügyesség, amivel a harapnivalót készítik. A reggeli rohanásban milyen jól jönne otthon ez a tempó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.