Light

Az építőjáték találkozása az okostelefonnal

A LEGO az iPhone segítségével átlépett a virtuális világba, így már senki sem mondhatja, hogy nem halad a korral.

A karácsonyi kívánságlistákon hosszú-hosszú évtizedek óta minimum a top háromban szereplő dán gyártó összehozott egy remek mobilos alkalmazást, melynek segítségével a kissrácok képességei fejleszthetőek a legújabb technika segítségével.

A világ egyik legnépszerűbb márkájához készítettek ugyanis iPhone-ra egy olyan interaktív játékot, amelyet a valósággal kombinálva időre versenyezhetnek a gyerekek.

A George élete nevezetű szoftver indítása előtt szükséges beszerezni annak “offline” verzióját, vagyis egy azonos nevű építőkocka-csomagot egy táblával, amelyen ki lehet rakni a mobilon jelzett “ábrákat”. Ha ez megtörtént, a végeredményt csak le kell fotózni és az alkalmazás értékeli, milyen gyorsan és pontosan lett előállítva.

A programnak, vagyis George-nak van egyébként saját Facebook-oldala is, ahol természetesen mindenki rajonghat és bejegyzéseket írhat saját sikereiről, de a mókás kedvű alkotóknak köszönhetően azt is megnézhetjük, hogyan gördeszkázik kedvencünk. Kreativitás mindenekfelett!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik