Light

A Disney-alkalmazással összekarcolható az iPad

Amikor szenzációsan összejön a fizikai és virtuális valóság, avagy kés, villa, olló mellett a táblagép mégiscsak gyerek kezébe való?

A játékautók minden kissrác kelléktárában az alapfelszereltséghez tartoznak és a Disney jóvoltából már nemcsak az asztalon vagy padlón kialakított úthálózaton gördülhetnek, hanem az interaktív és a kézzelfogható realitás mezsgyéjén is.

A cikornyás felütés után azért nézzük meg alaposabban, miről lehet szó: az amerikai médiabirodalomban úgy döntöttek, lépnek egy érdekesebbet a játékpiacon és legyártanak egy sorozat-alkalmazást Disney Appmates néven, melynek segítségével valódi kiskocsikkal száguldozhatnak a srácok az iPad felületén.

Maga az applikáció ingyenes, azonban a szülőknek húsz dollárt kell befektetniük a négykerekűekért. A kijelzőre helyezett minijárgányt először fel kell “ismertetni” azzal, hogy utána a gyerekek már versenypályákon száguldhassanak és megmérkőzhessenek akár egymással is.

Mindez nagyon jól hangzik, ámbátor felmerül a kérdés, hogy így nem küldik-e hamarabb nyugdíjba az amúgy sem olcsó kütyüt?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik