Light

Last minute foglalás szabadesésben

A szállodai szoba utolsó pillanatban történő kiválasztása új értelmezést nyer egy ejtőernyő és egy mobil alkalmazás segítségével.

Közhelyszámba menő, ám tökéletes igazságtartalmú kijelentés, hogy az okostelefonok és azok applikációi teljesen új korszakot nyitnak a felhasználóik hétköznapjaiban, akár átlagemberekhez illő hobbikkal rendelkeznek, akár nem.

Hiszen bár ötletes a Hotels.com honlap szállásfoglaló fejlesztésének hirdetése, de mondjuk például ezer egyénből hány próbálná ki, mégoly kísérletező kedvvel is megáldva, hogy a Tahoe-tó felé zuhanva vajon sikerül-e a művelet, mielőtt földet ér? Na ugye.

Mindezek mellett valóban frappáns, ahogyan a könnyen kezelhetőséget ábrázolják, hiszen mindent összehoztak, ami a trendi vírusmarketinges videó kelléke: extrém sport, fejkamera, gyönyörű és festői látkép, ideális megérkezés – már csak be kell jelentkezni!

Ezek után érdekel egyáltalán valakit, hogy egyrészt kinek futja az ejtőernyőzésre meg egy ilyen készülékre, másfelől pedig hogy mennyire le nem ellenőrizhető az illusztráció megrendezettsége?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik