Light

Világhírű teák, csodálatos dalok

Valami történhet Angliában, mert gyanúsan ugyanolyan marketinges ötleteket húznak elő a kalapból a konkurensek.

Az elmúlt időszakban több teamárka, így a Twinings is szakított időt arra, hogy olyan reklámokat készítsen, melyek nagyobb hozzáadott értékkel bírnak, mint az átlagos és unalmas termékbemutatónak tekinthető, megszokott szpotok.

Sajnos a külön csatornájuk olyan a YouTube-on, ami “olyan, mintha lenne”, mert egy jól szerkesztett médium helyett inkább tűnik csak egy lejátszási listának. Ez azért elég nagy baki, hiszen az ismert cégek erős jelenléte marketinges szempontokból kötelező a megosztók világában.

Miután kifanyalogtuk magunkat, ugorjunk vissza a bevezetőben említett pozitívumokhoz! Egy elbűvölő animációs kisfilmet kapunk, amely a viharos tengeren játszódik. A nóta ismerős lehet: a pár évvel ezelőtti Wherever You Will Go című The Calling-világsláger feldolgozása, Charlene Soraia előadásában.

A majdnem kétszáz évvel később alapított nagy vetélytárs, a Lipton augusztusban hasonló elképzeléssel rukkolt elő, amikor a párizsi zenészduó, az Outlines egyik dalára alkottak egy rajzfilmként, hirdetésként és klipként egyaránt helytálló mozgóképet.

A szintén angol rivális YouTube-jelenléte ugyanolyan “puritán”, hiszen összesen két feltöltést számlál, ami valójában ugyanaz a videó két különböző nyelvű leírással.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik