Szórakozás

Nagymellű szüzeket keresnek teaszedőnek

Egy kínai cég nagymellű szűzlányokat keres, de nem felnőtt filmek forgatásához, hanem bármilyen meglepő is: teaszedőnek.

A cég ugyanis tartja magát ahhoz a hiedelemhez, ha egy bizonyos teafajtát tündérlányok szednek le a szájukkal, a növény szó szerint a mennyekbe visz – írja a manna.ro.

A munkáért egy kisebb vagyont fizetnek, naponta 50 fontot. Ezért viszont szigorú feltételeket szabnak: a lányok feltétlenül szüzek kell, hogy legyenek, és melleik hatalmasak.

A szájjal leszedett tea leveleit Kína közepén fekvő domboldalakról gyűjtik be. A lányok nyakába kis kosárkát akasztanak, a szűz ajkakból a növényt oda pottyantják. A teához nem szabad kézzel hozzányúlni.

A lányokat toborzó hirdetés a szexuális tapasztalat hiánya és a C méretű mellek mellett azt is kiköti, hogy a jelentkező nem lehet sebhelyes, és nem éktelenkedhet bármilyen más látható elváltozás a testén. A cég a legtisztább, legártatlanabb és legerősebb szüzeket akarja látni a kínai teaültetvényen.

A cég szóvivője, Li Yong elmondta, a munka egyáltalán nem könnyű. “A lányok munkakezdés előtt nagyon jól meg kell, hogy mosakodjanak tetőtől talpig, és speciális nyak- és szájgyakorlatokat kell végezniük” – magyarázta. Hozzátette, erről a hagyományról semmiképp sem akarnak lemondani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik