Light

Rezesbandára hangszerelt partihimnusz

A hivatásos buzdítók állhatnak rézfúvosokból, dobosokból és mazsorettekből is, akik színvonalas átdolgozásokat adnak elő.

Így nem csak csinos pomponlányok jól vagy kevésbé sikerült táncmozdulataiban gyönyörködhetnek a drukkerek, bár a kétfajta stílus ötvözése sem kizárt. Magyarországon ezt a fajta szurkolóhergelést a Dobszóló című filmből ismerhetjük.

Az ohiói egyetem zenekara többek között az LMFAO duó Party Rock Anthem című megaslágerének – amely videoklipje lassan eléri a kétszázharminc-milliós nézettséget – koreográfiájával szórakoztatta a lelátó közönségét a minap.

Az idétlen amerikai páros neve az internetes cseteken kialakult “laughing my fucking ass off” kifejezés rövidítése, ami finomított fordításban kb. “szétröhögöm a francos hátsómat” (a középső szót enyhítésképpen a “fat”, azaz dagi jelzőre szokták cserélni). Ezt gyakran eufemizálják úgy, mint “loving my friends and others”. A szépített változat jelentése: “szeretem a barátaimat és másokat”.

A dalt legutóbb az észak-koreai tematikájú mashupban hallhattuk. A zene és a tánc mellett a menetelésben egyaránt kiválóan járatos és ezt a nevében is jelző Ohio University Marching 110 száztíz fője például még Usher More című dalát vezette elő, de a játékot záró levezetés szintén jól sikerült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik