Light

Két kerék, három perec

Kiküldött tudósítónk jelenti: a hétvége előrehaladtával a gigazúgások vetélkedőjében az állás kettő-egy a tetők javára, a medencék ellenében.

A világ szebbik felén menthetetlenül vége a munkanapnak. Persze simán előfordul olyan műszak, ami bőven belenyúlik az éjszakába, sőt akár a napfelkeltét is láthatjuk meló közben, ha nem takarja ki előlünk az iga a nagy részét.

Innen üzenjük azoknak, akiknek a Tizenhat tonna szövegének mintájára a “lelke a vállalatot illeti meg”, hogy ha ez vigaszul szolgál számukra, akkor nyugodjanak meg: vannak olyanok, akiknek még náluk is rosszabb!

Vigaszul triplázunk egy bringásat. Íme pár delikvens, akinek szó szerint fáj a hülyeség.

Az első “médiasztár” ismerős lehet, mert az attrakció csattanóját már láthattuk egy válogatásban. Itt viszont az egész felvétel látható, és hiába a trendi halszemoptika, meg az első, sikeresen kivitelezett ugratás, a srácnak végül összejött a helyes tanulság levonása – ő bizony nem Sean Burns kaliforniai BMX-bandita.

A mai eresztésből az a nem túl bonyolult agyberendezéssel rendelkező kaszkadőrpalánta a kedvencünk, aki nagy közönség, zsúfolt haveri kör előtt próbálta meg háromszázhatvan fokos pördüléssel kiegyenlíteni a szintkülönbséget. Hogyan nem vette észre, hogy esik az eső…?

Utolsó befutóként íme a legletisztultabb ötlet, valamint a legtetszetősebb megvalósítás, amit mostanában láttunk. Szimplán zseniális, és egyáltalán nem rizikós húzás házméretűnél óriásibbat ugratva egy betonfenekű medencébe érkezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik