Light

Túl sok volt a kávé?

Ha hosszú a műszak, az alkalmazott a forró ital élénkítő hatásához folyamodik, pedig ezzel is csínján kell bánni...

A több száz éve fogyasztott feketében található összetevő, a koffein általános élettani hatásként a központi idegrendszert pörgeti fel. Éppen ezért a legtöbb kávéimádó serkentőszerként (is) használja kisebb-nagyobb kiszerelésben kedvencét.

Persze ne feledkezzünk meg az íze iránti rajongásról sem, de emellett a reggeli kómából kirobbantó löket, illetőleg az éjszakába húzódó meló, diákok esetén vizsgaidőszakban a tanulás állandó kelléke.

Nem mindegy viszont, hogy ki mennyit bír, azaz a megfelelő dózis belövése. Ha ezzel elszámítjuk magunkat, a hirtelen ránk törő fáradtság ugyanúgy leverhet a lábunkról, mint ahogy a túlzott fogyasztás rendesen fejbe verhet.

A következő videót feltöltője mobillal készítette. Ha jól értjük a szöveget, a recepciós hölgy a szobájuk kulcsát adja ki éppen a turistáknak, és ha tippelni bátorkodhatunk, a kiejtése alapján az USA déli részén, feltehetően Vegasban.

Teszi mindezt Oscar-díjat érdemlő mimikával. Csupán remélni tudjuk, hogy valóban kávéval hajtotta magát ilyenre, és máshoz nem nyúlt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik