Light

Durván nem uralják a járműveiket

A vizsgázó megszerzi a jogosítványát, majd gyakorlatilag azt tesz a kocsijával, amit csak akar. Vagy amire képes.

Nem akarjuk a pénteket sopánkodó károgással tönkretenni, de néha valóban elborzasztó, hogy milyen sofőröket engednek a volán mögé ülni.

Az ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy a sűrű forgalomban veszítik el az eszüket, vagy annál sokkal ellenőrzöttebb körülmények között.

Sőt a kontrollált viszonyok között, brahiból lazázó autótulajdonosok véleményünk szerint még sokkal szigorúbb megítélés alá kellene, hogy essenek. A meggondolatlanságból saját magának okozott kárt meg továbbra is úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli.

Ezt a másik szerencsétlent, valamint fakezű sorstársait pedig simán eltiltanánk a vezetéstől a többiek védelmében, bár lehet, hogy elsősorban ön-, és nem feltétlenül közveszélyesek. Itt nem az a gond, hogy túl sokat képzel magáról, hanem hogy túl keveset tud nyújtani.

Nem tudjuk, hogy alapjáraton mindig így sikerül-e neki a parkolás, vagy talán ez különleges eset, netán valamivel befolyásolta a tudatát a lendületes akció előtt, de ha az előbbi, vajon hogyan kapta meg a papírjait annak idején?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik