Light

Lőj rá a főnökre!

Egy Kalasnyikov gépfegyverrel nyitnak tűzet rá, de a szélvédő simán megfogja a golyókat. Egyszerű reklám, lényegre törő mondanivaló.

Az amerikai székhelyű Texas Armoring Corporation királyi családok, államfők, üzletemberek és hírességek egyik legnagyobb beszállítója – már ami a páncélozott és golyóálló autók spektrumát illeti.

Szinte minden hagyományosnak mondható személygépkocsi-típust képesek átalakítani az igények szerint úgy, hogy a legnagyobb tűzerejű kézifegyvereknek is ellenálljanak.

Így terepjáróktól kezdve egészen a limuzinokig, a családi autóktól a kisteherautókkal bezárólag rendkívül széles az újrakonstruálható gépek skálája azoknak, akik bírják pénztárcával a gyakran a kocsik értékének többszörösét meghaladó átalakításokat.

Ezeknek a járműveknek azonban van egy olyan pontja, amelyet a megrendelők a legsebezhetőbbnek tartanak, mégpedig az üvegfelületük.

Az ő megnyugtatásukra készítettek a cég főnökével egy szolid kis videót, amelyben egy AK-47-es típusú gépfegyverrel, közkeletű nevén Kalasnyikovval nyitnak tüzet egy szélvédőre, miközben a góré nyugodtan ücsörög mögötte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik