Light

Csúzli emberi lövedékkel

Tópart, napfény, repülés. Amatőr videónak látszik, de profi a kivitelezés. A hawaii rövidfilmes ismét emlékezeteset alkotott.

Ismét egy nyáridéző videó, és ismét egy kis extrém sport jellegű csemege. Lement ez a felemás három hónap, de mi próbáljunk meg csak a szépre emlékezni belőle.

Főként úgy, hogy a mai nappal aztán végleg beindul a nagyüzem suliszinten is, hiszen ez a teljes első szeptemberi hét, így már nincs visszaút a strand felé.

Tóparti nyitóképpel kezdődik mai dózisunk, és eleinte nem teljesen érthető, mi történik valójában, csak annyit láthatunk, hogy srácok kis csoportja erősen kapaszkodik egymásba. Aztán befarol a képbe egy quadnak látszó négykerekű.

Pár másodperc alatt szép lassan azért összeáll a művelet miértje, és kiderül, hogy a domboldalon kialakított nejloncsúszdán várakozik katapultszerű kilövésre egy felfújható vízi alkalmatosságban annak “pilótája”, hogy a kötélvontatás, valamint a jármű segítségével feldobják a tó vizére. Aztán amikor beindul a nagyüzem, egymás hegyén-hátán csúszik mindenki a bandából.

Ha úgy érezzük, déjà vu élmény áldozatává váltunk, nem véletlenül: a kisfilmet ugyanaz a Devin Graham, művésznevén Devin Super Tramp követte el, aki korábban ugyanezen a hawaii helyszínen, ugyanígy a Can’t Stop Won’t Stop zenekar muzsikájára a biciklivel óriásit ugrálók remek buliját hozta össze.

Azóta például a Voorey ruházati cég szponzorálja alkotásait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik