Light

Szegény tahókat is leállítják

Fosztogatás némi szívással.

Szörnyű és értelmetlen pusztításokkal tarkított hét zajlott le Nagy-Britanniában, amelyet ha lassan is, de a hatóságoknak sikerül megfékezniük, bár a hadsereg bevetésétől sem riad vissza a kormányfő.

A zavargó tömeg eddig közel 200 millió font kárt okozott: mindent vitt, ami mozdítható volt, és mindent lezúzott, amit csak lehetett. Bár a szakértők úgy vélik, hogy ez az öncélú düh tulajdonképpen lázadás a rendszer ellen a perifériára szorult fiatalok részéről, az értelmetlen rombolásra ez sem adhat okot.

Nemcsak a zsaruk, de időnként az egyszerű polgárok is úgy döntöttek, hogy beszállnak a káosz ellen vívott meccsbe – bár utóbbiak időnként az önkényesség határát súrolták.

A zavargások és fosztogatások a héten már voltak terítéken “videóilag“, de most következzék egy olyan darab, amikor az utca embere blokkolja le a Homo sapiensnek legjobb indulattal sem nevezhető állatot.

Azt külön szeretnénk hangsúlyozni, hogy az alábbi videóban szereplők egyikével sem tudunk azonosulni, azonban az mindenképpen figyelemre méltó, hogy valaki megpróbálja leállítani a barbárokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik