Light

Szakállak alulnézetben

Lennie kell ilyennek is...

Az internet zseniális és végtelen tudástár. Az internet szenzációs és kifogyhatatlan humorforrás. Az internet a l’art pour l’art, azaz az önmagáért létező hülyeség és marhulás gyűjtőhelye.

Bizony, a világháló mindez és sok minden más, csupa-csupa jó dolog. Mi most egy, a legutóbbi kategóriába tartozó blogot mutatunk be. Semmi értelme, de miért kell, hogy mindennek legyen?

A Beards from below oldalon szakállas férfiak – talán nők is: mi még egyet sem találtunk, de nem vagyunk a diszkrimináció hívei – alsó nézetű látószögből, általában saját maguk által készített fényképei találhatóak, mint ahogy az angol nyelvet bírók, illetőleg a cikk címét elolvasók arra már bizonyára rájöttek.

Bárki felkerülhet a honlapra, ehhez a használati utasítást is közzétették a jó szándékú üzemeltetők. Legelőször növesszünk arcszőrzetet, amit úgy kezdjünk, hogy ne borotválkozzunk. Aztán kérjük meg egy barátunkat a fotó elkészítésére. Ne aggódjunk, a szakállas embereknek rengeteg megkérhető cimbijük van.

Mivel azonban ők a legtöbbször hazudnak, a legjobb az lesz, ha mi magunk lőjük el a békaperspektívájú felvételt és küldjük be közlésre. Ugye, hogy nem nehéz?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik