Light

Gyűrűk Ura és Csillagok háborúja dalárda

Megzenésített kultuszfilmek.

Több mint negyven évig porosodott egy igazi gyöngyszem valamelyik orosz tévé stúdiójában, amikor is pár éve valaki kiengedte a szellemet a palackból és rászabadította a világra Eduard Khilt.

A hasbeszélő bábutekintetű fazon (Trololo man) nem énekel, hanem folyamatosan dúdolgat és lalázik “Annyira boldog vagyok, hogy végre újra itthon vagyok” című borzalmában.

Ez a tömegpusztító fegyvernek is minősített (megfelelő NATO-kóddal is ellátott) nóta és különböző verziói azóta már többször legyalulták a netet. Ennek ellenére sikerült a napokban ismét előállítani egy újabb variációt, hála az égnek egy olyan filmre (A Gyűrűk Ura) gyúrva, amely egyesek szerint legalább annyira fárasztó remek, mint a trololós csávó maga.

Ha kihevertük Szarumán remek nótaestjét, akkor következzék acapella üzemmódban a Csillagok háborúja I. – Baljós árnyak című filmből – amely legalább ugyanannyi érzelmet kavart, mint a másik filmeposz – az a jelenet, amikor két Jedi kellett ahhoz, hogy elbánjanak egy Sith lovaggal.

Végezetül, lezárásként pedig következzék Eclectic Method előadásában és Palpatine császár, Darth Vader, Obi-Wan Kenobi, valamint Yoda mester vendégszereplésével a “The Dark Side” című műremek. Különlegessége, hogy az egyes epizódokban látott-hallott effekteket használja fel a zenei alap elemeiként.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik