Light

Gyűrűk Ura és Csillagok háborúja dalárda

24.hu
24.hu

2011. 07. 14. 08:06

Megzenésített kultuszfilmek.
Korábban a témában:

Több mint negyven évig porosodott egy igazi gyöngyszem valamelyik orosz tévé stúdiójában, amikor is pár éve valaki kiengedte a szellemet a palackból és rászabadította a világra Eduard Khilt.

A hasbeszélő bábutekintetű fazon (Trololo man) nem énekel, hanem folyamatosan dúdolgat és lalázik “Annyira boldog vagyok, hogy végre újra itthon vagyok” című borzalmában.

Ez a tömegpusztító fegyvernek is minősített (megfelelő NATO-kóddal is ellátott) nóta és különböző verziói azóta már többször legyalulták a netet. Ennek ellenére sikerült a napokban ismét előállítani egy újabb variációt, hála az égnek egy olyan filmre (A Gyűrűk Ura) gyúrva, amely egyesek szerint legalább annyira fárasztó remek, mint a trololós csávó maga.

Ha kihevertük Szarumán remek nótaestjét, akkor következzék acapella üzemmódban a Csillagok háborúja I. – Baljós árnyak című filmből – amely legalább ugyanannyi érzelmet kavart, mint a másik filmeposz – az a jelenet, amikor két Jedi kellett ahhoz, hogy elbánjanak egy Sith lovaggal.

Végezetül, lezárásként pedig következzék Eclectic Method előadásában és Palpatine császár, Darth Vader, Obi-Wan Kenobi, valamint Yoda mester vendégszereplésével a “The Dark Side” című műremek. Különlegessége, hogy az egyes epizódokban látott-hallott effekteket használja fel a zenei alap elemeiként.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Reyhanli körzet, 2018. január 21.
Tankkal elhaladó török tüzéreknek integet egy férfi a szíriai határ közelében levő Hatay déli tartomány Reyhanli körzetében 2018. január 21-én, miután a török haderő az előző napon szárazföldi hadműveletet indított Olajág fedőnéven a Népvédelmi Egységek (YPG) nevű kurd milícia ellenőrizte északnyugat-szíriai Afrín térségében. A beavatkozás eddig 153 célpontra mért csapást, köztük fegyverraktárakra és óvóhelyekre. (MTI/EPA/SedatSuna)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.