Light

Boris Beckert megint dróton rángatják

Lecserélte a teniszütőt egy pakli kártyára.

Kapcsolódó cikkek

Az új évezred elején igen csak szívatgatták az egykor legfiatalabb wimbledoni győztesként tenisztörténelmet írt német sztárt. A botrányszéria egy átmulatott éjszaka zárójelenetével kezdődött, amikor egy étterem takarítószereket tároló helyiségében az egyik pincérnő orális anyaglevételt hajtott végre Beckeren, aminek az eredménye – kis orvosi segítséggel – kilenc hónappal később egy újszülött lett.

Erre a bulira ráment a teniszcsillag házassága, így két helyre is fizethetett magasabb összegű gyerektartást, illetve felesége még a vagyonmegosztás során anyagilag komolyabban “meg is vámolta”. Ekkor már tartott az a per is, melyet a német adóhatóság indított ellene és melynek végeredménye két év felfüggesztett lett.

Becker komoly pechszériái ellenére is szerencsés embernek tartja magát, annyira, hogy az utóbbi években aktív szerencsejátékosként is feltűnt és 2007 óta tagja a PokerStars csapatának (ahol a világ egyik legjobb kártyásának tartott Daniel Negreanu is játszik).

A világ legnagyobb online pókertermét üzemeltető vállalkozás természetesen felkérte Borist, hogy legyen a reklámarca, és természetesen volt az a pénz, amiért a csillag igent mondott. Az már teljesen más kérdés, hogy ismét felbukkan egy nő a reklámban, aki ismét dróton fogja rángatni. Bárki, aki egy kicsit is ismeri Becker előtörténetét, szinte azonnal asszociálhat arra, hogy a nők örökké megszívatták a német sztárt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik