Light

Oroszországból szeretettel

Agyament esküvői fotók.

Más nemzetek leányai és fiai életük olyan fontos és szép napját, mint a házasságkötés, ünnepi képeslapok küldésével és nagy műgonddal beállított pózokat megörökítő fényképekkel teszik emlékezetessé. De nem így az oroszok!

Nyilvánvalóan uncsi lenne számukra a hagyományos megoldással élni, ezért a frigy jeles alkalmából szellemes és esetenként pikáns – vagy legalábbis esélyes, hogy általuk mindezeknek tartott –, Photoshoppal utólag szerkesztett képekkel örvendeztetik meg magukat és a násznépet.

Visszatérő motívumként a pár egyik tagja szárnyat kap a montázson, amely a legtöbbször angyalé, de lehet sólyomé, sőt pillangóé is. Az sem gáz, ha utóbbit a vőlegény kapja, vagy ha a tollakat lufik helyettesítik. Többször előfordul a menyasszonyi szoknya alól kilógó lánc és lakat, illetve a másik íjjal történő levadászása, esetleg békakirály(lány?) közreműködésével. 

Viszont a menyecske söprűn való repdesése, patája és szarva enyhe aggodalomra ad okot, mint az is, ha jövendőbelije rajta hegedül. Az egyik fél dupla szerepeltetése pedig megfejtésre szorul. Emellett lássuk be, a minőség azért hagy maga után kívánnivalót… Az eredeti galéria itt található.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik