Light

Nappali lángokban

Nappali lángokban

A DirecTV az USA legnagyobb műholdas TV-szolgáltatója már többször mutatott be olyan fejlesztést, mely egyedülálló ezen a piacon.

Ilyen volt az, melynek segítségével az Egyesült Államok eltérő régióiban sugárzott különböző amerikaifoci-meccsek közül a néző döntheti el, melyiket is akarja nézni élőben. Ez eddig azért nem volt lehetséges, mert az adott régiókban csak a meghatározott meccs volt fogható ugyanazon az estén.

Ezek után ismét itt egy újítás, mely csak akkor érdekes, ha több tévé is van egyetlen családi házon belül. A lényege: például elkezdjük nézni kedvenc filmünket (melyet már rögzített a rendszer) a nappaliban, de elálmosodva inkább a hálóban folytatnánk, akkor a személyre szabott szolgáltatás segítségével leállítjuk a mozit, és a másik szobában ugyanott tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk a filmet.

Erre a szolgáltatásra egy rendkívül látványos videót dobtak össze a DirecTV kérésére, melyben egy akciófilm keretében lángok közepette mutatták be, miként is néz ki a valóságban a fent említett lehetőség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik