Light

A király dadogása

Oscarnak is bejött.

Egy kis szervi hibára, a dadogásra épülő dráma volt az idei Oscar-díj biztos befutója. A legfontosabb kategóriákban (rendezés, film, főszerep) mindent vitt ez a remek mozi. Bár a humor nem hiányzott a filmből sem, azért az várható volt, hogy egy-két fel- és átdolgozás a neten is fókuszba kerül.

De az, hogy az egyikben még “Iron” Mike Tyson is helyet kap, azt legszebb álmainkban sem gondoltuk volna. Bár volt már egy remek alakítása a betonkeverő fejű havernak a Másnaposokban és szintén kitűnő teljesítményt nyújtott egy videoklip újraforgatásában is, mint táncos-komikus.

Tyson természetesen a már feljebb említett paródiában a logopédust alakította és nem egy nemzet királyát kellett áthangolnia, hanem az elszólásairól és bakiairól is híressé vált George W. Busht, az egykori elnököt.

Az eredeti szereplőket megtartva, de más filmekből átemelve készült Eclectic Method zenés műve. Ő már a héten adott a világnak egy remek Charlie Sheen paródiát, ott a Két férfi meg egy kicsi sztárja techno ritmusra nyilatkozott az amerikai ABC tévétársaság riporterének. Eclectic Method legújabb művében azonban már egy király fog dalolni, rappelni és keményen káromkodni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik