Light

Charlie Sheen-interjú

Dubstep verzió.

A Két pasi – meg egy kicsi főszereplője kissé túl sokat szerepelt az elmúlt időszakban. No, nem a sorozatban, hanem az újságok és az online portálok címlapján.

Sheen (akinek az apja szintén világhírű színész) az elmúlt pár hónapban sikeresen tönkrevágta az egyik legismertebb és a bevezetőben már említett sorozatot azzal, hogy képtelen volt megbirkózni drog- és alkoholproblémáival és emiatt nem tudott épkézláb módon a kamerák elé állni.

Ezért elvonóra küldték, mely rendesen azóta sem fejeződött be, de Charlie Sheen saját magát gyógyulttá nyilvánította – bár azóta remek ötletei között olyanok is szerepeltek, hogy mindkét neje költözzön egy-egy közelálló szomszédos házba.

Ezt megfejelve azzal tudott igazán maradandót alkotni, hogy sikerült kirúgatnia magát a sorozatból és ezzel gallyra vágni a szériát. Miután ez összejött, rohant a konkurens ABC csatornához, ahol egy röhejes interjúban “egy gázon” azt bizonygatta, hogy ő mennyire remek srác és hogy már mennyire tiszta.

Na, ezt dolgozta fel a hálás utókor dubstep verzióban, kiemelve Charlie arcának torzulásait. De nem kell megijednünk, a Két pasi – meg egy kicsi főszereplője itt is maradandót tudott nyújtani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik