Light

Tom Dickinson megint darál

Mr. Dickinson ismét öregbíti darálói hírnevét, ezúttal egy kicsit nagyobb történetet kerítve az egyszerű végkifejletnek.

A Blendtec darálókat és mixgépeket évek óta a lehető legegyszerűbben, de a legszélesebb vírusmarketinggel népszerűsítik. Mindösszesen egy agyonmarketingelt technikai eszközre van szükség, melybe a Blendtec hajlandó befektetni, annak porrá történő zúzásával.

Ezzel a Blendtec tulajdonképpen már a cool cuccok egyfajta mércéjévé vált, hiszen ha valamit bedarálnak, az arról készült videók mindenképpen nagy népszerűségnek fognak örvendeni. Az évek során több tucat világmárka termékeit semmisítették már meg hatalmas nézettséget produkálva, de ezek között is mindig kiemelt helyet érdemeltek az Apple termékei: iPod touch, iPod shuffle, iPod nano, iPod classic, iPhone tűnt el segítségükkel a süllyesztőben, apró darabokra zúzva. Most pedig már az elővételben is brutális eladást produkáló iPhone 4 kapott egy olyan sztorit, melynek végén nem úszhatta meg a megsemmisítést – Mr. Dickinson legnagyobb örömére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik