Kultúra

Meghalt Liam Payne, a One Direction korábbi énekese

Ian West/PA Images via Getty Images
Ian West/PA Images via Getty Images

31 éves korában meghalt Liam Payne, a One Direction korábbi tagja, miután kizuhant egy szálloda harmadik emeleti erkélyéről Buenos Airesben, közölte a helyi rendőrség.

A hivatalos tájékoztatás szerint a helyszínre eredetileg azért vonultak ki az egyenruhások, mert bejelentést kaptak egy agresszív férfiről, aki kábítószer vagy alkohol hatása alatt állhat.

Amikor megérkeztek a hotelhez, a dolgozók azt mondták nekik, hogy nagy zajt lehetett hallani a belső kertrészben. Nem sokkal ezután ott meg is találták Payne holttestét.

A rendőrség nyomozást rendelt el az ügyben, írja a BBC.

Alberto Crescenti, a sürgősségi szolgálatok vezetője elmondta, hogy a férfi súlyos sérüléseket szenvedett, és boncolást fognak elvégezni rajta. Arra nem kívánt válaszolni, hogy milyen körülmények között zuhant ki Payne az erkélyről.

Amint elterjedt a halálhíre, Payne rajongói jelentős számban jelentek meg a szálloda előtt, amit a rendőrségnek el kellett kordonoznia. Többen gyertyát gyújtottak a helyszínen emlékéül, amint az a lenti galériánkban is látható.

Galéria
Luciano Gonzalez / ANADOLU / Anadolu via AFP

Liam Payne a nagy-britanniai Wolverhampton városában született. 2008-ban jelentkezett az X-Faktorba, de Simon Cowell zsűritag azt tanácsolta neki, hogy menjen vissza két év múlva. Vissza is ment, 2010-ben már lenyűgözte a zsűrit. Négy másik szóló énekessel rakták őt össze a műsorban, így született meg később a One Direction. Rajta kívül Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan és Zayn Malik voltak a tagjai a bandának.

Az együttes dalai közül több világszerte a slágerlisták élén volt bizonyos időszakokban. 2015-ben jelentették be, hogy szünetre mennek.

2017-ben Payne szóló karrierbe kezdett.

2016-ban Cheryl Tweedy, a Girls Aloud tagja lett a barátnője, akivel egy évvel később megszületett közös gyermekük, Bear. A pár 2018-ban szakított.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik